Thursday, 1 December 2011

bikin panas ~

okay part bikin panas ni saya mau kasih cerr lah pasal satu budak perempuan ni (nama di rahsiakan) semua status dia di facebook saya tidak suka. WHY ?! sebab menyakitkan hati sama saja lah sama orang dia sudah lah brtrepp friendly dan kuat jealous. GOSHH! tolong lah. dia mau berkawan sama orang-orang yang famous saja dan dia jenis lupa kawan lepas ada kawan baru dia kasih tinggal kawan lama dia dan dia tu jenis BACKSTABBER. HAHA ! paling ngam lah ada kawan macam tu kan? kenapa saya cakap dia kuat jealous? sebab fact lah dari status dia sendiri pun sudah menunjukkan yang dia kuat jealous dan dia macam suka tumpang popular orang seriously sebab ketara betul perangai dia macam tu. AND MOST IMPORTANT bah tau lah bah kau cantik + hitam kan jangan lah bah kau macam sial-sial sana tiada juga orang peduli tu. ishh! saya sangat lah menyampah sama kau girl. IYAAA ~ kau lah bah paling cantik, famous dan friendly. saya tambik lah sama kau girl mau di kasih tau satu dunia ni konon. wakaka!

p/s: bukan jealous okay. it's fact pasal itu perempuan.

No comments:

Post a Comment